Imatran Rajapatsaalla paloi Jaguar-merkkinen henkilöauto lauantai-iltana – Poliisi epäilee tahallaan sytytetyksi

Lauantaina noin kello 23 Imatran Rajapatsaalla paloi Jaguar-merkkinen henkilöauto, jota poliisi epäilee tahallaan sytytetyksi. Poliisi suorittaa asiassa palonsyyn tutkintaa ja kaipaa vihjeitä tapauksesta.

Lisäksi poliisi tiedottaa, että Lappeenrannan Uus-Lavolassa ajokaistalta löydettin poikittain asetettu kahden metrin mittainen lauta, johon oli lyöty useita pitkiä nauloja. Henkilöautoilija ajoi lautaan torstaiyönä.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, ettei auto vaurioitunut, ja kuljettaja poisti tielle asetetun esteen. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Myös tästä tapauksesta tietävät voivat ilmoittaa tietonsa poliisille.

Poliisi muistuttaa, ettei tielle ei saa laittaa, heittää tai jättää mitään, mikä voi vaarantaa tai haitata muuta liikennettä ja toisia tienkäyttäjiä. Mikäli havaitset esteen, se tulee poistaa tieltä välittömästi. Vaihtoehtoisesti esteen voi merkitä, tai hankalassa tapauksessa asiasta voi tehdä ilmoituksen hätäkeskukseen.

Poliisi on tavoittanut viikonvaihteen aikana rattijuoppoja Lappeenrannan Tyysterniemestä, Imatran Vuoksenniskalta ja Rautjärveltä. Lappeenrannassa tavoitettua rattijuoppoa epäillään myös huumausaineen käyttörikoksesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka