Virtuaaliset Imatran ajot siirtyvät marraskuulle, syynä heikentynyt koronatilanne ja taudin jyllääminen erityisesti nuorten keskuudessa

Virtuaaliset Imatran ajot yhdistetään Etelä-Karjalan suurimpaan pelitapahtumaan Skynettiin, joka järjestetään nyt ensi kertaa Imatralla.

Virtuaaliset Imatran ajot järjestetään marraskuussa Skynett-pelitapahtuman yhteydessä. Skynett on maakunnan suurin pelitapahtuma, jolla on pitkä historia. Anssi Kemppinen

Tuija Horttanainen

Virtuaaliset Imatran ajot siirtyvät heikentyneen koronatilanteen ja tiukentuneiden rajoitusten vuoksi marraskuulle, tapahtuman järjestäjät tiedottavat.

Tiedotteen mukaan tapahtuman siirtoon vaikuttaa erityisesti koronan leviämisen kiihtyvä tahti tapahtuman pääkohderyhmän eli nuorten keskuudessa.

Tapahtuman oli määrä toteutua 27.–29. elokuuta, mutta nyt se on siirretty pidettäväksi 19.–21. marraskuussa.

Tapahtuma yhdistetään marraskuussa Etelä-Karjalan suurimpaan pelitapahtumaan Skynettiin, joka järjestetään nyt ensi kertaa Imatralla.

Mukana myös yleisöpelitapahtuma

Virtuaaliset Imatran ajot sisältävät kansainvälisen online-moottoripyöräkilpailun lisäksi lähiverkko- ja yleisöpelitapahtumat, jotka oli tarkoitus järjestää Imatralla Mansikkalan koulukeskuksessa.

Tapahtuman ohjelma ja tapahtumapaikka pysyvät ennallaan ajankohdan muuttumisesta huolimatta.

Tiedotteessa kerrotaan, että lisäksi tarjotaan uusia tapahtumaosioita kuten CSGO E-sports SM-liigan ratkaisuottelut.

Myös muita e-sports -turnauksia lisätään tapahtumaan.

Trailblazersin tapahtumatuottaja Erno Salmela näkee muuttuvassa ajankohdassa myös hyviä asioita.

– Nyt saadaan yhteen alojensa kaksi suurta eteläkarjalaista tapahtumabrändiä, Imatran ajot ja Skynett, Salmela toteaa tiedotteessa mainiten myös sen, että nyt on tärkeintä nuorten terveyden turvaaminen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka