Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatra-päivän palkinnot jaetaan jälleen verkossa – suora lähetys alkaa puolilta päivin

Koska Imatra-päivää ei koronatilanteen vuoksi järjestetä normaalisti, tapahtuu Imatra-päivän palkintojenjako toistamiseen verkossa.

Perinteinen Imatran kaupungin palkintojenjako ja Imatra-mitalistin paljastaminen toteutetaan kaupungin tiedotteen mukaan virtuaalisesti, ja kaupungin edustajat sekä palkittavat ovat suorassa lähetyksessä kello 12.

Tilaisuus lähetetään teatterilta ja sitä voi seurata kaupungin verkkosivujen, YouTuben, Facebookin tai Twitterin kautta.

Kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että nuorkauppakamari julkistaa uuden Imatran Inkerin omassa tilaisuudessaan illansuussa.

Tiedote valitusta Inkeristä julkaistaan kaupungin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa lauantaina iltaviiden aikoihin.

Kaupungin tiedotteen mukaan Imatra-päivän kunniaksi myös Imatran voimistelijat julkaisee lauantaina uuden videon. Se julkaistaan kaupungin verkossa ja Facebookissa kello 14.

Uusin Hiisin jumppavideo saa sekin ensiesityksensä Imatra-päivänä. Se julkaistaan kaupungin kanavissa kello 9.

Imatran kaupunki tiedottaa myös Jääski-seuran olevan järjestämässä oman ohjelmallisen osuuden Imatrankosken kirkon puistossa Imatra-päivänä aamuyhdeksän maissa.

Myös Ohjaamo Imatra pidetään auki lauantaina 21. elokuuta, jolloin kaupunkilaisilla on mahdollisuus tutustua Ohjaamon toimintaan kello 12–16.