Imatran kaupungin koronatiimi: Imatra-päivää ei voida toteuttaa suunnitellusti epidemiatilanteen muutoksen ja uusien suositusten takia

Imatra-päivää ei kuitenkaan ohiteta kokonaan. Kaupunki kertoo ensi viikolla lisää karsitun Imatra-päivän suunnitelmista.

Imatra-päivää ei voida toteuttaa tänä vuonna suunnitellusti normaalissa laajuudessaan. Näin linjasi Imatran kaupungin koronatiimi torstaina.

Syynä on epidemiatilanteen muutos ja maakunnallisen tilannekuvaryhmän uudet suositukset.

Siitä huolimatta Imatra-päivää ei kokonaan ohiteta. Imatran kaupunki miettii lähipäivien aikana, voidaanko jotain juhlan osa-aluetta toteuttaa pienimuotoisemmin.

Esimerkiksi mitalistin paljastaminen ja muut palkitsemiset toteutetaan vähintäänkin virtuaalisesti, Imatran kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Kaupunki odottaa vielä tarkempien suunnitelmien osalta aluehallintoviraston (AVI) päätöstä kokoontumisrajoituksista. Imatra-päivän karsituista suunnitelmista kaupunki kertoo lisää ensi maanantaina.

Viime vuonna Imatra-päivä peruttiin kokonaan koronaepidemian takia.

Valtuuston kokouksiin ei yleisöä

Imatran Teatterin osalta lipunmyynti jatkuu ennallaan, eli näytöksiin myydään puolet paikoista. Syyskauden ensimmäinen ensi-ilta on 11. syyskuuta.

Myös Imatran kirjastoissa ja kulttuuritalo Virrassa toiminta jatkuu ennallaan. Koulujen ja harrastustilojen käyttöön ei ole tulossa toistaiseksi muutoksia.

Kaupunginvaltuuston, -hallituksen ja lautakuntien kokoukset pystytään järjestämään läsnäolokokouksina. Yleisö ei toistaiseksi pääse valtuustosaliin, mutta kokousta voi seurata kaupungin verkkosivujen kautta tai kaupungintalon aulassa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka