Imatran paikallisliikennettä voi käyttää ilmaiseksi ensi perjantaihin asti – Talviaikataulussa on yksi kokonaan uusi linja

Joukkoliikenteen talviaikataulu astui voimaan Imatralla tänään keskiviikkona. Koronaepidemian takia Imatran kaupunki suosittelee edelleen kasvomaskin käyttöä julkisessa liikenteessä.

Imatran paikallisliikenteen talviaikataulu astui voimaan tänään keskiviikkona. Paikallisbusseilla kulkeminen on kaikille ilmaista 20. elokuuta asti, Imatran kaupunki tiedottaa.

Talviaikatauluun on tullut myös hieman muutoksia. Jatkossa linja 4 kiertää kumpaankin suuntaan Salo-Issakan lenkin. Kokonaan uutena tulee linja 6, joka kulkee Perämeltolan, Imatrankosken, Mustalammen ja keskusaseman välillä.

Näillä linjoilla kiertosuunta vaihtuu iltapäivällä toiseen suuntaan ja reittien varrelle on tullut myös uusia pysäkkejä. Lisäksi Mansikkalaan on laitettu uusi Tietäjänkadun pysäkki asiakkaiden toiveesta.

Paikallisliikenteen linjan 3 vuoroissa on elokuussa pieniä muutoksia koskinäytöksen takia. Päivittäin ajamatta jää vuoro Imatrankosken ja Jakolan välillä klo 17.40–17.55 sekä vuoro Jakolan ja Imatrankosken välillä klo 17.55–18.05.

Koronaepidemian takia Imatran kaupunki suosittelee edelleen kasvomaskin käyttöä julkisessa liikenteessä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka