Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisin viikonloppu: Saareksiinmäellä murtauduttiin kahteen varastoon, 197 km/h Kuutostiellä ja rattijuopumuksia eri puolilla Etelä-Karjalaa

Poliisin viikonloppu Etelä-Karjalassa piti sisällään liikennerikoksia ja varkauksia. Poliisi kertoo viikonlopun tapahtumista tiedotteella.

Liikennerikoksista huomattavin oli Kuutostiellä Luumäellä tapahtunut ylinopeus, jossa henkilöauton kuljettaja ajoi 197 km/h nopeudella sadan kilometrin nopeusrajoitusalueella. Poliisi pysäytti Kuutostiellä kaksi muutakin henkilöauton kuljettajaa, joista toinen ajoi 163 km/h ja toinen 121 km/h.

Poliisin mukaan kaikkia kolmea kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja heidän määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi kertoo pysäyttäneensä myös kahdeksan epäiltyä rattijuoppoa. Neljän heistä epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ja neljää epäillään törkeästä rattijuopumuksesta alkoholin vaikutuksen alaisena. Epäillyt rattijuopot pysäytettiin Savitaipaleella, Lemillä, Lappeenrannassa, Taipalsaarella ja Imatralla.

Useita varkauksia eri puolella maakuntaa

Poliisi kertoo myös useista varkauksista, jotka ajoittuvat pääasiassa viikonlopulle. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Imatran Saareksiinmäellä murtauduttiin kahteen varastoon, joista anastettiin muun muassa työkaluja.

Mansikkalan Kukkolinnankadulla murtauduttiin liikekiinteistöön perjantaina. 27.–30. heinäkuuta välisenä aikana Raution kaupunginosassa murtauduttiin materiaalikoneisiin, joista vietiin polttoainetta, akkuja ja työkaluja.

Joutsenon Rauhassa murtauduttiin henkilöautoon parkkipaikalla lauantaina ja vietiin alkoholia. Lappeenrannan Pulsassa puolestaan murtauduttiin vapaa-ajan asuntoon 18.–30. heinäkuuta ja vietiin Partner-trimmeri ja iso kirves.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ja muuten varkauksista tietäviä ilmoittamaan havaintonsa vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 414 559.