Purkit ja purnukat uhkasivat jo vallata imatralaisen Päivi Maarasen kodin, mutta sitten hän löysi yritykselleen kunnolliset tilat Savikannasta  – Koulun entisessä ruokalassa syntyy lähiruokaa ja villiyrttituotteita

Tähän asti kehitellyistä tuotteista iso hitti on ollut suppilovahvero-kuusenkerkkähilloke. Uudet vau-reseptit ovat koko ajan pohdinnassa.

Entisen Savikannan koulun ruokalarakennukseen on ilmestynyt uutta elämää. Imatralainen Päivi Maaranen on vuokrannut kiinteistöstä tilat villiyrteistä ja lähiruoasta tuotteita valmistavalle yritykselleen Päivi-Angervolle.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi