Purkit ja purnukat uhkasivat jo vallata imatralaisen Päivi Maarasen kodin, mutta sitten hän löysi yritykselleen kunnolliset tilat Savikannasta – Koulun entisessä ruokalassa syntyy lähiruokaa ja villiyrttituotteita
Tähän asti kehitellyistä tuotteista iso hitti on ollut suppilovahvero-kuusenkerkkähilloke. Uudet vau-reseptit ovat koko ajan pohdinnassa.
Entisen Savikannan koulun ruokalarakennukseen on ilmestynyt uutta elämää. Imatralainen Päivi Maaranen on vuokrannut kiinteistöstä tilat villiyrteistä ja lähiruoasta tuotteita valmistavalle yritykselleen Päivi-Angervolle.
Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.
Digitilauksen sisältö
- Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu