Purkit ja purnukat uhkasivat jo vallata imatralaisen Päivi Maarasen kodin, mutta sitten hän löysi yritykselleen kunnolliset tilat Savikannasta  – Koulun entisessä ruokalassa syntyy lähiruokaa ja villiyrttituotteita

Päivi Maaranen kertoo limonadien värin ja maun tulevan suoraan luonnosta. - Metsätytön limonadi on valmistettu juolukasta ja mustikasta. Kanerva Jalarvo

Entisen Savikannan koulun ruokalarakennukseen on ilmestynyt uutta elämää. Imatralainen Päivi Maaranen on vuokrannut kiinteistöstä tilat villiyrteistä ja lähiruoasta tuotteita valmistavalle yritykselleen Päivi-Angervolle.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 5 vko 3 €/vko Olen jo tilaaja