Vesi on suomalaisten tisleiden salaisuus, Luukkonen sanoo. Siinä ei ole sivumakuja, siksi siihen tehdyt tisleet maistuvat hyvältä. Piia Kaskinen

Ruokolahdella kasvaneen Lippo Luukkosen elämässä moni asia on tapahtunut sattumalta – Tv-sarja innosti hänet lakimieheksi, sitten hänestä tuli kirjailija-agentti eikä hän ginintekijäksi ryhtymistäkään suunnitellut

Pari vuotta sitten Lippo Luukkonen päätti yhdessä isänsä ja siskonsa kanssa, että Ruokolahdella oleva sukupaikka remontoidaan ja pelastetaan. Nyt mies perheineen viettää siellä ison osan vuodesta.

Piia Kaskinen

Siinä sitä itseään nyt on. Kirkasta nestettä kirkkaassa lasissa, appelsiininkuorta ja minttua koristeenaan. Pian parisataavuotisen ruokolahtelaistalon tuvanpöydällä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 5 vko 3 €/vko Olen jo tilaaja