Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisilla vilkas viikonloppu Etelä-Karjalassa – Liikenneonnettomuuksia, kaahareita, rattijuoppoja ja vahingoitettuja ajoneuvoja

Poliisilla on ollut vilkas viikonloppu Etelä-Karjalassa.

Ruokolahdella sattui kahden ajoneuvon välinen kolari Puumalantien ja Rasilantien risteyksessä. Yksi henkilö toimitettiin paikalta sairaalaan jatkotutkimukseen.

Törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäillään henkilöä, joka ajoi kuutostiellä Imatralla henkilöautolla 100 kilometrin nopeusrajoitusalueella 175 kilometriä tunnissa.

Toista henkilöä epäillään myös törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kun hän ajoi Luumäellä henkilöautolla 100 kilometrin nopeusrajoitusalueella 180 kilometriä tunnissa.

Imatralla poliisi pysäytti moottoripyöräilijän, joka keuli ajaessaan moottoripyörällä. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Rattijuopumuksia ja ajoneuvoihin kohdistuneita vahingontekoja

Liikenteestä tavattiin viisi henkilöä, joita epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Nämä tapahtuivat Imatralla, Luumäellä, Lappeenrannassa ja Lemillä.

Yhtä henkilöä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta Imatralla. Yhtä henkilöä epäillään vesiliikennejuopumuksesta ja vesiliikennerikoksesta Parikkalassa

Taipalsaarella ajoneuvoa oli potkittu. Lappeenrannassa ajoneuvon renkaita oli puhkottu, ja toisen ajoneuvon keskuslukitusta oli vahingoitettu. Imatralla missä ajoneuvon päälle oli tyhjennetty jauhesammutin.