Karhunkaatolupien määrä kasvoi viime vuodesta, Kaakossa voi kaataa 38 karhua – Kanta on kasvussa, myös Venäjän karhuja muuttanut Suomeen

Helteet ovat pitäneet karhut piiloissaan, mutta riistakamerat kertovat niiden liikkuvan öiseen aikaan.

Karhunkaatolupien määrä kasvaa tänä vuonna koko Suomessa. Tämä näkyy myös Etelä-Karjalassa

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi