Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksoten testeissä todettu neljä uutta koronatapausta – Rokotekattavuus lähenee 70 prosenttia

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) koronatesteissä on todettu neljä uutta tautitapausta. Positiiviset testitulokset on kirjattu maanantaille 12. heinäkuuta, jolloin otettiin kaikkiaan 301 koronatestiä.

Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä on 0–5.

Ensimmäisen koronarokotteensa saaneita eteläkarjalaisia on nyt 87 420, mikä vastaa noin 68,9 prosentin osuutta koko väestöstä. 70 prosentin rajapyykin saavuttamiseksi rokotettavana täytyy vielä käydä hieman alle 1 500 maakunnan asukasta.

Eksote tiedotti maanantaina, että vapaita koronarokotusaikoja on ympäri maakuntaa vielä tällekin viikolle. Ajanvarauksen koronarokotusta varten voi tehdä joko soittamalla numeroon 05 352 2355 tai varaamalla aika Eksoten asiointipalvelun kautta.

Lemillä koronarokotukset annetaan hyvinvointiaseman sulun aikana Lemin koulukeskuksessa keskiviikkoina 14., 21. ja 28. heinäkuuta sekä 4. elokuuta. Lemin hyvinvointiasema on suljettuna 8. elokuuta asti.

Tehosterokotteen saaneita eteläkarjalaisia on 34 248, mikä vastaa lähes 27 prosentin osuutta koko väestöstä.

Uutinen päivittyy.