Bändi ja piknik Hiitolanjoella, seikkailurata Tehtaanpuistossa – Lauantaina käynnistyy Rautjärven kulttuuriviikko

Rautjärven kulttuuriviikko palaa verkosta todellisuuteen.

Tehtaanpuistoa pantiin Simpeleellä kuntoon kymmenen vuotta sitten syyskuussa 2011. Rautjärven kulttuuriviikkojen aikana sinne nousee toisenlainen temppurata. Anssi Kemppinen

Petteri Värtö

Rautjärven kulttuuriviikko alkaa lauantaina 10. heinäkuuta. Kulttuuriviikko oli virtuaalinen viime kesänä, mutta nyt ohjelmassa on pääasiassa ulkoilmatapahtumia. Sisätiloissa on tarjolla lähinnä näyttelyitä, ja avauspäivänä käynnistyvien näyttelyiden kävijämäärä jakaantunee tasaisesti koko viikolle.

Viikon aikana on useita näyttelyitä. Simpeleen Wanhassa Pappilassa on esillä Kaisa ja Juhani Järvisen veistoksia, Juha Järvisen rumpuja ja Matti Järvisen maalauksia, Pitäjäntuvalta löytyy puolestaan paikallisen Lotta-järjestön 100-vuotisjuhlanäyttely ja Matti Kermisen akryylimaalauksia, pääkirjastolla on näytteillä täkänöitä.

Lauantaina avautuu viikoksi myös Tehtaanpuiston seikkailurata.

Viikolla on lisäksi erilaisia liikunta-, musiikki- ja toritapahtumia sekä tutustumisia sotahistoriallisiin kohteisiin.

Keskiviikkona vietetään Simpeleen urheilukentällä liikunnallista iltapäivää, jolloin on mahdollisuus osallistua monenlaisiin ohjattuihin toimintoihin. Keskiviikkoiltana puolestaan vietetään musikaalista piknikkiä Hiitolanjoella Kangaskoskella.

Tapahtumien tarkempi aikataulu löytyy kunnan verkkosivuilta osoitteessa www.rautjarvi.fi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka