Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lappeenrannan balettigaala peruuntuu toistamiseen – Koronan nykyiset turvamääräykset estävät tapahtuman järjestämisen

Balettigaala oli tarkoitus järjestää Lappeenrannassa elokuussa, mutta tapahtuma siirtyy nyt ensi vuoteen.

Lappeenrannan balettigaala peruuntuu toista kertaa peräkkäin. Balettigaala oli tarkoitus järjestää Lappeenrannan kaupunginteatterissa 27.–28. elokuuta, mutta tapahtuma siirtyy nyt ensi vuoteen.

Gaala peruuntui koronapandemian rajoitusten takia viime vuonna, ja sama syy estää tapahtuman järjestämisen myös tänä vuonna.

– Koronaan liittyvät turvamääräykset rajoittavat vielä sisätiloissa järjestettäviä tapahtumia siinä määrin, ettei gaalan valmistelua voida jatkaa, Balettigaalan taiteellinen johtaja Juhani Teräsvuori toteaa tiedotteessa.

Gaalan hallitus teki vaikean päätöksen tiistaina, Teräsvuoren mukaan raskain mielin.

– Olemme todella pahoillamme, ettei Balettigaala tässä epävarmassa tilanteessa toteudu. Toivoimme viimeiseen asti, että voisimme tarjota tanssinystäville kauan odotetun elämyksen ja olla omalta osaltamme viemässä kulttuurialaa nousuun, hän pahoittelee tiedotteessa.

Balettigaala nähdään seuraavan kerran Lappeenrannassa 26.–27.8. elokuuta 2022.

Tämän vuoden tapahtumaan hankitut tai varatut liput ovat voimassa myös ensi vuoden Balettigaalan vastaaviin näytöksiin. Lipun hinta voidaan myös palauttaa ilman palvelupalkkiota asiakkaalle.