Imatralaislähtöinen taiteilija Riina Tanskanen sai Vuoden oivallus -palkinnon Tympeät tytöt -sarjakuvakirjan mesenaattikampanjasta

Riina Tanskasen Tympeät tytöt -sarjakuvakirja ilmestyy 9. elokuuta. Tanskanen hyödynsi kirjan mesenaattirahoituksen keräämisessä sosiaalista mediaa.

Imatralaislähtöiselle taiteilijalle Riina Tanskaselle on myönnetty Vuoden oivallus -palkinto onnistuneesta Tympeät tytöt -mesenaattikampanjasta.

Vuoden oivallus -palkinto myönnetään oivaltavasta, rohkeasta ja erilaisesta tavasta hyödyntää vaikuttajamarkkinointia ja siitä, että uskaltaa tehdä rohkeita keskustelunavauksia ja riskinottoja itselle tärkeistä aiheista.

Palkinnon myöntäneen Ping Helsingin raati perusteli Tanskasen voittoa sillä, että hän hyödynsi sosiaalista mediaa mesenaattirahoituksen keräämisessä Tympeät tytöt – Aikuistumisriittejä -sarjakuvakirjan julkaisuun.

Kampanja levisi sosiaalisessa mediassa orgaanisesti ja keräsi suuren joukon kannattajia.

Tanskasen Tympeät tytöt -sarjakuvakirja ilmestyy 9. elokuuta. Kirja räjäyttää normikritiikillään määritelmät siitä, millaisia tyttöjen kuuluu olla.

Sarjakuvat iskevät tyttöjen kipupisteisiin kuten hoivavastuuseen, seksuaalisen väkivallan pelkoon ja kulttuurikentän mieskatseeseen.

Tympeät tytöt on saavuttanut kuvapalvelu Instagramissa hurjan suosion. Vielä viime kesänä Tanskasen sivulla oli kolmisen tuhatta seuraajaa, ja nyt seuraajia on jo hurjat 37 000.

Lue lisää aiheesta: Imatralaislähtöinen taiteilija Riina Tanskanen on lempeä taistelija, jonka mielestä pojatkin voivat voimaantua tyttömäisestä yhteiskuntakritiikistä – Tympeät tytöt on kasvanut Instagramissa jo yli 22 000 seuraajan yhteisöksi

Lue lisää aiheesta: Imatralaislähtöinen Riina Tanskanen pitää tänä kesänä ensimmäisen taidenäyttelynsä – Tanskasen luomat tympeät tytöt ovat saavuttaneet kovan suosion erityisesti Instagramissa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka