Ranskassa kilpaileva Jaakko Hänninen ajoi kolmosetapilla maaliin samalla ajalla voittajan kanssa – ruokolahtelainen maantiepyöräilijä on nyt kokonaiskisassa sijalla 37

Critérium du Dauphiné -kisan ohjelmassa on keskiviikkona reilun 16 kilometrin mittainen henkilökohtainen aika-ajo.

Ruokolahtelainen maantiepyöräilijä Jaakko Hänninen saapui Critérium du Dauphinén kolmannella etapilla maaliin sijalla 51, samalla ajalla etapin voittaneen Italian Sonny Colbrellin kanssa.

Hänninen on Ranskassa ajettavassa kokonaiskilpailussa tällä hetkellä sijalla 37.

Nuorten kilpailussa Hänninen on kahdeksantena.

Tänään ajetulla etapilla oli mittaa 172,5 kilometriä.

Hännisen suomalaistallin TWD-Länkenin tiedotteessa kerrotaan, että Hännisen tulosta arvioidaan kisassa sillä perusteella, kuinka hyvin hän pystyy auttamaan Ben O’Connoria ja Aurélien Parent-Peintrea. Kyseiset pyöräilijät ovat Hännisen tallikavereita AG2R Citroën Teamissä.

Tiedotteen mukaan Hänninen on tehnyt työnsä hyvin kolmella ensimmäisellä etapilla.

– Tavoitteena oli tehdä maksimityö meidän kirikykyisimpien ajajien Clement Venturinin ja Greg Van Avermaetin eteen ja pitää meidän Ben (O’Connor) ja Aurélien (Parent-Peintre) samalla ajalla kokonaiskilpailussa, Hänninen kertoo tiedotteessa tiistain urakastaan.

Seuraavaksi ohjelmassa on 16,4 kilometrin henkilökohtainen aika-ajo. Sen jälkeen jäljellä on vielä neljä etappia, joista lyhin on 147 kilometriä ja pisin 175,5 kilometriä.

Kokonaiskilpailun johdossa on tällä hetkellä itävaltalainen Lukas Pöstlberger.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka