Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IPV vie elokuussa runkosarjaottelun Lappeenrantaan – Pattijoen lukkarin Topi Kososen haave täyttyy, kun hän pääsee pelaamaan Superpesistä Vanhalla kentällä

IPV kohtaa lauantaina 21. elokuuta Pattijoen Urheilijat Lappeenrannan Vanhalla kentällä.

Imatran Pallo-Veikot vie tulevana kesänä yhden runkosarjaotteluistaan Lappeenrantaan. IPV kohtaa lauantaina 21. elokuuta Pattijoen Urheilijat Vanhalla kentällä.

Hyvin todennäköisesti ottelussa pelaavat lappeenrantalaiset lukkarit vastakkain, sillä IPV:n lukkarina on Rasmus Surakka ja Pattijoen lautasen äärellä syöttää Voisalmesta kotoisin oleva Topi Kosonen.

Kosonen kertoo IPV:n tiedotteessa odottavansa peliä suurella innolla ja haaveilleensa lapsuudesta asti miesten Superpesiksen pelaamisesta Lappeenrannan Vanhalla kentällä.

Kosonen ennakoi, että ottelusta tulee yksi kesän ja koko uran kohokohdista. 39-vuotias Pesä-Ysien kasvatti on moninkertainen Itä-Länsi pelaaja sekä hänet on valittu niin vuoden pesäpalloilijaksi kuin vuoden lukkariksi.