Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kortiton henkilöautoilija suistui tieltä ja törmäsi valotolppaan Karhumäellä sunnuntai-iltana

Poliisin haaviin jäi viikonlopun aikana yhdeksän rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa eri puolilla maakuntaa.

Henkilöauton kuljettaja suistui tieltä ja törmäsi valotolppaan Imatran Karhumäellä sunnuntai-iltana, tiedottaa poliisi.

Kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia ja hän oli ennestään ajokiellossa.

Poliisi epäilee kuljettajan syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Viikonlopun aikana poliisin haaviin jäi yhdeksän rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa eri puolilla Etelä-Karjalaa.

Neljän kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ja viiden kuljettaja alkoholin vaikutuksen alaisena. Alkoholia nauttineista kuljettajista kolmea epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Poliisi tavoitti kuljettajat Imatralta, Rautjärveltä, Joutsenosta, Lappeenrannasta, Savitaipaleelta ja Ylämaalta.

Lauantaina Lappeenrannan mopo- ja automiittiin osallistuneista kahta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kevytmoottoripyörän kuljettajan epäillään ajaneen etupyörä ylös nostettuna noin 150 metrin matkan 70–80 kilometrin tuntinopeudella. Henkilöauton kuljettajan epäillään ajaneen 115 kilometrin tuntinopeudella 50 kilometrin nopeusrajoitusalueella. Poliisi määräsi kummatkin kuljettajat ajokieltoon.