Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran mopomiitti sai jatkoa: Poliisi kirjasi kaksi rikosilmoitusta, otti neljä ajokorttia pois ja kirjoitti tukun sakkoja Lappeenrannan mopomiiteissä

Mopomiitit keräsivät satoja nuoria Lappeenrannassa ja Kouvolassa.

Imatralla toissa lauantaina järjestetty mopomiitti sai jatkoa, kun suuri joukko nuoria kokoontui niin kutsuttuihin mopomiitteihin lauantaina Lappeenrannassa ja Kouvolassa.

Poliisin tiedotteen mukaan iltapäivällä järjestetyissä kokoontumisissa oli liikkeellä sadoittain nuoria autoilla, mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Poliisi kertoo puuttuneensa mopomiiteissä liikennesääntöjen vastaiseen toimintaan.

Lappeenrannan kokoontumisista kirjattiin kaksi rikosilmoitusta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ajokortteja otettiin pois neljä ja lisäksi kirjoitettiin reilut parikymmentä sakkoa paikan päällä.

Kouvolan tapahtumista kirjattiin kaksi rikosilmoitusta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Lisäksi paikan päällä kirjoitettiin neljä sakkoa ja otettiin pois yksi ajokortti.

Poliisi kuvasi tapahtumia poliisiautojen kameroilla sekä dronella, mikä mahdollistaa tapahtumien tarkastelun myös jälkikäteen.

– Tämä voi tarkoittaa kutsua poliisilaitokselle esimerkiksi ajokortin poisottoa sekä sakon tiedoksiantoa varten, jos jälkikäteistarkastelussa havaitaan jonkun rikkoneen liikennesääntöjä ajotavallaan, poliisin tiedotteessa kerrotaan.