Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mustan ja valkoisen teatterifestivaali järjestetään katuteatteritapahtumana ensi heinäkuussa Imatralla – Sisäesitykset perutaan kokonaan

Nelipäiväinen festivaali valtaa Imatran kadut 28.–31. heinäkuuta.

Imatralla nähdään kansainvälistä teatteritaidetta ensi heinäkuussa. Mustan ja valkoisen teatterifestivaali järjestetään tänä vuonna katuteatteritapahtumana. Sisäesitykset perutaan koronapandemiaan liittyvien mahdollisten riskien ja rajoitusten vuoksi, kerrotaan tiedotteessa.

Nelipäiväinen festivaali valtaa Imatran kadut 28.–31. heinäkuuta. Katuteatteritapahtumassa esiintyy sekä kotimaisia että kansainvälisiä taiteilijoita. Festivaaliohjelmisto julkaistaan 4. kesäkuuta mennessä.

Tiedotteen mukaan tapahtumassa on luvassa tuttuun tapaan draamaa, klovneriaa, sirkustaidetta ja musiikkia laajalla kattauksella.

Tapahtuman teemana on "Koronan aikainen teatteri".

Sisäesitykset palaavat ohjelmistoon ensi vuonna

Mustan ja valkoisen teatterifestivaali on järjestetty Imatralla vuodesta 2004 lähtien. Tapahtuma peruttiin viime vuonna koronapandemian vuoksi.

Tiedotteen mukaan perinteinen teatterifestivaali sisäesityksineen nähdään Imatralla seuraavan kerran ensi vuonna 2022.