Uutisvuoksen vaalikeskustelu suorana lähetyksenä tänään kello 17 – Paneelissa kuullaan puolueiden näkemykset kuntapolitiikan kuumimpiin kysymyksiin

Mikä on Imatrankosken tulevaisuus? Kykenevätkö puolueet Imatralla yhteistyöhön? Vastauksia kysymyksiin pohtii monipuolinen osallistujajoukko kuntavaaliehdokkaita.

Uutisvuoksi ja Etelä-Saimaa järjestävät yhteistyössä kuntavaaleihin pureutuvan virtuaalisen vaalikeskustelun tänään torstaina Kuntavaalit järjestetään 13. kesäkuuta.

Vaalikeskustelu käydään virtuaalisesti. Suoraa lähetystä pääsevät seuraamaan kaikki lehden lukijat verkossa osoitteissa uutisvuoksi.fi ja esaimaa.fi. Lähetys jää tilaajille katseltavaksi myös tallenteena.

Keskustelutilaisuus alkaa kello 17. Tilaisuuden juontaa Uutisvuoksen päätoimittaja Mari Pajari. Tilaisuutta seuraa ja kommentoi Etelä-Saimaan politiikkaan erikoistunut toimittaja Harri Manskinen.

Kunnallispolitiikan kysymyksiin pureudutaan Imatralla monipuolisen osallistujajoukon kesken.

Keskustelunaiheina ovat Imatrankosken keskustan tilanne, rantatonttien merkitys väestönkehityksessä ja kysymys siitä, pystyvätkö puolueet yhteistyöhön repivän kaupunginjohtajavalinnan jälkeen.

Vastaava keskustelu järjestettiin myös Lappeenrannassa maanantaina 17. toukokuuta. Kaksi peräkkäistä tilaisuutta on nähtävillä Etelä-Saimaan verkkosivuilta. Niissä juontajana toimi Etelä-Saimaan verkkotuottaja Juho Maijala.

Virtuaaliset vaalikeskustelut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden kohdata puolueiden edustajia poikkeuksellisena vaalikeväänä.

Ehdokkaat ja äänestäjät kohtaavat

Virtuaaliset vaalikeskustelut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden kohdata puolueiden edustajia poikkeuksellisena vaalikeväänä. Tähän asti tapaamiset kasvokkain ovat olleet vähissä, ja kampanjointia on tehty runsaasti sosiaalisen median kanavissa. Keskusteluun osallistuvat ehdokkaat pääsevät nyt selvittämään puolueiden näkemyksiä keskenään ja saavat samalla yhteyden äänestäjiin suorassa lähetyksessä.

Tarjolla on katsaus siihen, millaisia ehdokkaita kunnilla on tarjota ja missä heidän edustamansa puolueet tällä hetkellä menevät.

Kuntavaalit 2021

Imatran vaalipaneeli

Imatran vaalikeskustelu käydään torstaina 20.toukokuuta kello 17.

Keskusteluun osallistuvat: Jani Telkkä (sd.), Lilla Saaristo (kok.), Timo Härkönen (ps.), Helena Roiha (kesk.), Päivi Marttila (vihr.), Eija Hauska-Mertanen (kd.), Juuso Mustonen (vas.) ja Tuomas Hallikas (nyt)

Suoraa lähetystä voi seurata Uutisvuoksen ja Etelä-Saimaan verkkosivuilla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka