Imatralla murtauduttiin Mansikkalassa yöllä autoliikkeeseen ja vietiin yksi auto – Varastetusta BMW:stä tehtiin perjantaina havainto Joensuun suunnalla

Jarmo Hämäläinen

Imatralla murtauduttiin perjantaina vastaisena yönä autoliikkeeseen Mansikkalassa ja varastettiin farmarimallinen BMW, tiedottaa poliisi.

Karhumäenkadun varrella sijaitsevasta autoliikkeestä varastetun BMW 525:n rekisteritunnus on XVK-704. Auton vuosimalli on 2013.

– Autosta on tehty havainto Joensuun suunnalla, kertoi tutkinnanjohtaja rikoskomisario Petri Korpisammal perjantaina.

Kaakkois-Suomen poliisin ensitiedotteen mukaan autovarkaat olivat anastaneet Mansikkalasta kuusi autoa, mutta Korpisammaleen mukaan varastettuja autoja oli vain yksi.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Kolme huumausaineen alaista kuskia Imatralla

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä kolme rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Imatralla.

Kaikkien kuljettajien epäillään tiedotteen mukaan ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Näistä kuljettajista yhdellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja kuljettajan epäillään syyllistyneen myös kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Poliisi tavoitti kuljettajat Imatralla Vintterin, Raution ja Vuoksenniskan kaupunginosista.

Tekstiä muokattu 7.5. kello 11.43. Petri Korpisammaleen antamilla uusilla tiedoilla. Varastettuja autoja ei ollut kuusi, vaan yksi.

Palvelut

Ruokapaikka