Poliisi tutkii useita varkauksia: Sotkulammella murtauduttiin vapaa-ajan asuntoon, Rautjärvellä vietiin yksityisasunnosta rahaa satoja euroja

Joutsenossa jäi kiinni asuntoon murtautunut, Lappeenrannassa lähti leikkimökistä aggregaatti ja U-palkki.

Poliisi tutkii eri puolilla Etelä-Karjalaa tapahtuneita varkauksia.

Imatran Sotkulammella on murtauduttu vapaa-ajan asuntoon maaliskuun ja toukokuun välisenä aikana. Vielä ei tiedetä, onko jotain anastettu. Tekoa tutkitaan varkautena, tiedottaa poliisi.

Myös Rautjärvellä on murtauduttu yksityisasuntoon. Asunnosta vietiin käteistä satojen eurojen edestä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena.

Tiistaina aamulla poliisi otti kiinni Joutsenon Aholassa asuntoon murtautuneen henkilön.

Asukas näki murron valvontakameroista ja ilmoitti tapahtumasta hätäkeskukseen. Poliisi tapasi epäillyn asunnosta ja tutkii tapausta törkeänä varkauden yrityksenä.

Lappeenrannan Selkäharjussa on pihalla sijaitsevasta leikkimökistä viety aggregaatti sekä U-palkki tiistaina. Poliisi tutkii tätäkin varkautena.

Silminnäkijät tai muuten jotain näistä varkauksista ja varkauden yrityksistä tietävät voivat ilmoittaa havainnoistaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 029 541 455.

Poliisi muistuttaa, että asuntomurtoja voi estää lukitsemalla kaikki ovet ja ikkunat sekä käyttämällä turvalukkoa. Vara-avainta ei pidä pitää helpossa piilossa.

Myös pihan valaiseminen voi ehkäistä murtoja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka