Linnansuontiellä tulossa viemäreiden tiiveysmittauksia savukokeilla loppuviikosta ja maanantaina

Kun Linnansuontiellä tehdään viemäreiden tiiveysmittauksia, on myös käyttämättömien lavuaarien vesilukoissa syytä olla vettä. Kuvituskuva arkistosta. Jussi Vehkasalo

Tuija Horttanainen

Linnansuontiellä tehdään viemäreiden tiiveysmittauksia savukokeilla tämän viikon torstaina ja perjantaina (6.–7.5.) ja ensi maanantaina 10.5.

Imatran kaupunki tiedottaa, että viemäreiden tiiveyttä ja mahdollisia putkistovuotoja kartoittavan kokeen aikana rakennusten katolla olevista viemäreiden tuuletusputkista ja esimerkiksi viemäreiden tarkistuskaivojen kansista purkautuu savua.

Tutkimukset tehdään kello 8–16 välisenä aikana Linnansuontiellä Pietarintieltä noin puoli kilometriä itään ulottuvalla katuosuudella.

Tutkimuksen suorittavan L&T Teollisuuspalvelut Oy:n viemärihuollon työnjohtaja Mika Ruuskanen sanoo kaupungin tiedotteessa, että asukkaiden pitäisi huolehtia siitä, että kaikissa lattiakaivoissa ja mahdollisten käyttämättömien lavuaarienkin vesilukoissa on vettä.

Tiedotteen mukaan lemmikkieläimet tulee pitää kytkettyinä, jotta kokeiden tekijät pääsevät tarvittaessa käymään pihoilla.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka