Yhdistykset toimivat: Imatran Zonta-klubi valmistelee Imatralle isoa piirikokousta

Naisten ja tyttöjen hyväksi toimivan Zonta-järjestön Imatran klubin uusi puheenjohtaja on Rauni Aineslahti. Kerhossa on tällä hetkellä 21 jäsentä.

Naisten ja tyttöjen hyväksi toimivalla Zonta-järjestöllä on toimintaa Imatralla. Imatran kerho on toiminut paikkakunnalla yli 40 vuotta. Kerhossa on tällä hetkellä 21 jäsentä Imatralta ja Ruokolahdelta.

Teams -vaalikokouksessa 20. huhtikuuta valittiin kerhon uudeksi puheenjohtajaksi Rauni Aineslahti, varapuheenjohtajiksi Leena Kesäniemi, sihteeriksi Sirpa Vertanen ja rahastonhoitajaksi Annele Narsakka. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Merja Sten, Eija Heimonen, Ritva Markkula, Anna-Liisa Kautonen ja Helena Kosonen.

Koronapandemia on rajoittanut meidänkin toimintaamme koko viimeisen toimintakauden ajan ja jatkuu edelleen, vaikka toivoa jo normaalimmasta toiminnasta on näköpiirissä.

Normaalisti järjestämme kuukausittain kokouksen ajankohtaisista asioista, olemme myös muun muassa osallistuneet Imatran ajojen lipunmyyntiin, järjestäneet arpajaisia, osallistuneet myyjäisiin ja Imatra-päivään, jakaneet stipendejä sekä ollet mukana plan-kummilapsitoiminnassa. Eräs toimintamuotomme on ollut Imatran vastaanottokeskuksessa järjestetyt naisten ja lasten kuukausikerhot. Vastaanottokeskus kuitenkin suljetaan syyskuussa. Suunnittelemme tilalle nyt jotakin muuta auttamisen muotoa.

Tämän vuoden toiminta painottuu piirin 20 piirikokoukseen, johon odotamme noin 200 osallistujaa Suomesta ja Virosta.

Vuosittainen piirikokous järjestetään siis tällä kertaa Imatralla, lokakuussa 2021.

Rauni Aineslahti

puheenjohtaja

Imatran Zonta-klubi

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka