Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Avoimet puutarhat -tapahtumaan voi nyt ilmoittautua – Mukaan odotetaan kaikkiaan 700 puutarhaa

Teemapäivään ilmoittautuminen päättyy 24. toukokuuta. Avoimet puutarhat -päivää vietetään 20. kesäkuuta.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä Avoimet puutarhat -päivään, jota vietetään 20. kesäkuuta. Valtakunnalliseen puutarha-alan tapahtumaan odotetaan mukaan yhteensä 700 mielenkiintoista puutarhaa.

Puutarhaliiton tiedotteen mukaan tapahtumassa pääsee tutustumaan niin yksityisiin, julkisiin ja kuin kaupallisiin kohteisiin, joissa useissa järjestetään erityistä ohjelmaa teemapäivänä. Moni puutarha tarjoaa myös vinkkejä ja tietoa puutarhan hoidosta. Mukana on ollut myös kohteita, joissa voi nauttia kupin kahvia, kuunnella musiikkia tai hankkia itselleen uusia kasvituttavuuksia.

Ilmoittaudu luomalla oma profiili

Tapahtumaan ilmoittaudutaan mukaan nettisivustolla www.avoimetpuutarhat.fi luomalla sinne profiili omalle puutarhalle. Aikaisemmin mukana olleet voivat päivittää tietonsa ja vahvistaa osallistumisensa tänä vuonna. Teemapäivään ilmoittautuminen päättyy 24. toukokuuta.

Lisäksi on mahdollisuus osallistua Avoimet puutarhat kotisohvalla -versioon, jossa vajaan kymmenen minuutin videolla voi esitellä puutarhaansa yleisölle Youtube-kanavan kautta. Virtuaaliesittelyt näkyvät varsinaisen tapahtuman jälkeen heinäkuun loppuun sakka. Valmiin videoesittelyn viimeinen toimituspäivä on 7. kesäkuuta.

Tänä vuonna tapahtuman teemana on “Opitaan yhdessä puutarhassa”. Tapahtuman järjestävät yhdessä Puutarhaliitto ja Svenska Trädgårdsförbundet.