Sotkulammentiellä käynnistyy maanantaina viemäriputkiston saneeraus – Työt aloitetaan pikavauhtia, sillä putki on romahtamispisteessä

Saneerauksen ajan toinen Sotkulammentien ajokaistoista on pois käytöstä. Kaupunki kehottaa välttämään liikennettä tiellä remontin aikana.

Viemäriputkiston huono kunto havaittiin edellisten putkirikkojen yhteydessä. Kari Mäkelä / Imatran Vesi

Santeri Tynkkynen

Imatralla Sotkulammentiellä aloitetaan ensi maanantaina viemäriputkiston saneeraustyöt, kaupunki tiedottaa. Putken huono kunto ilmeni edellisviikkojen putkirikkojen korjauksien yhteydessä.

Kaupungin tiedotteen mukaan putki on romahtamispisteessä, ja sen takia korjaustyöt on aloitettava pikaisella aikataululla. Kyseinen putki on 500 millimetrin betoniputki vuodelta 1958.

Saneerauksessa putkisto kaivetaan auki kahdesta kohdasta ja putki sujutetaan 170 metrin matkalta. Kaupunki arvioi tiedotteessaan työn kestävän noin kaksi viikkoa. Saneerauksella ei ole vaikutusta kiinteistöjen vedentuloon.

Saneerauksen ajan tarpeetonta liikennettä Sotkulammentiellä kannattaa välttää, sillä toinen ajokaistoista on putkiremontin ajan pois käytöstä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka