Sotkulammentiellä käynnistyy maanantaina viemäriputkiston saneeraus – Työt aloitetaan pikavauhtia, sillä putki on romahtamispisteessä

Saneerauksen ajan toinen Sotkulammentien ajokaistoista on pois käytöstä. Kaupunki kehottaa välttämään liikennettä tiellä remontin aikana.

Imatralla Sotkulammentiellä aloitetaan ensi maanantaina viemäriputkiston saneeraustyöt, kaupunki tiedottaa. Putken huono kunto ilmeni edellisviikkojen putkirikkojen korjauksien yhteydessä.

Kaupungin tiedotteen mukaan putki on romahtamispisteessä, ja sen takia korjaustyöt on aloitettava pikaisella aikataululla. Kyseinen putki on 500 millimetrin betoniputki vuodelta 1958.

Saneerauksessa putkisto kaivetaan auki kahdesta kohdasta ja putki sujutetaan 170 metrin matkalta. Kaupunki arvioi tiedotteessaan työn kestävän noin kaksi viikkoa. Saneerauksella ei ole vaikutusta kiinteistöjen vedentuloon.

Saneerauksen ajan tarpeetonta liikennettä Sotkulammentiellä kannattaa välttää, sillä toinen ajokaistoista on putkiremontin ajan pois käytöstä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka