Ketjuviesti | Ruokolahtelainen Jonna Vento on kovan luokan kalanainen, mutta kalajuttuja hän ei kerro – Salainen pahe on niin salainen, että hän ei tiedä sitä itsekään

Vaikka Jonna Vento on paistanut työpaikallaan munkkeja jo vuosikaudet, vappuherkku uppoaa silti. Palan painikkeeksi maistuu sima, mieluiten kotitekoinen.

Mitä kuuluu?

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi