Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mitra rakennuttaa noin miljoonalla eurolla uuden padelhallin nykyisen tennishallin kylkeen –  Halli vuokrataan Padel sports -yhtiölle, jolla on ennestään viisi padelklubia ympäri Suomen

Rakentaminen käynnistyy kesällä, valmista on vielä tämän vuoden aikana.

Imatralle Ukonniemeen on suunnitteilla uusi padelhalli, joka rakennetaan näillä näkymin vielä tämän vuoden aikana, Imatran kaupunki tiedottaa.

Kyseessä on reilun miljoonan euron investointi. Halliin on tulossa neljä padelkenttää, aulatilat sekä pukuhuoneet. Tiedotteen mukaan rakentaminen alkaa kesällä ja valmista on vielä tämän vuoden aikana.

Hallin rakennuttaa Mitra management Oy, joka vuokraa sen eteenpäin helsinkiläiselle Padel sports -osakeyhtiölle. Halli on suunniteltu rakennettavaksi nykyisen tennishallin ja ulkokenttien väliselle alueelle.

Padel Sports -yhtiö pyörittää Padel Club Finland -verkostoa, joka on rakentamassa padelkeskusta myös Lappeenrantaan. Yhtiöllä on tällä hetkellä viisi padelklubia Espoossa, Vantaalla, Kuopiossa ja Raisiossa. Imatran ja Lappeenrannan lisäksi tämän vuoden aikana on aukeamassa toistakymmentä uutta pelipaikkaa muualle Suomeen.

Padel Sports -yhtiö pyörittää Padel Club Finland -verkostoa, joka on rakentamassa padelkeskusta myös Lappeenrantaan.

Hallin rakentaminen vaatii vielä rahoituspäätöksen. Kaupungin tytäryhtiö Mitra management hakee enintään 924 000 euron omavelkaista takausta kaupungilta. Imatran kaupunginhallitus käsittelee rahoituspäätöstä ensi maanantain kokouksessa.

Imatran ensimmäinen padelkenttä avattiin viime kesänä Ukonniemeen uusien tenniskenttien yhteyteen. Padel-buumi on yleisesti kasvanut Suomessa viime vuosina hurjasti.

Juttua muokattu 15.4. kello 14.50. Täydennetty, että Padel sports puuhaa padelkeskusta myös Lappeenrantaan.