Eksote kertoi 20 koronatapauksesta viikonloppuna

Sairaalassa hoidettavien koronapotilaiden määrä laski neljään.

Etelä-Karjalassa tehtiin lauantaina ja sunnuntaina noin 480 koronavirustestiä. Kuvituskuva. Mika Strandén

Terhi Kinnunen

Etelä-Karjalassa on varmistunut viikonlopun aikana 20 uutta koronavirustartuntaa.

Varmistettujen koronatapausten määrä on nyt 1 041, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) kertoo koronasivullaan.

Uusia tartuntoja on todettu 9. huhtikuuta 7 kappaletta, 10. huhtikuuta 6 ja 11. huhtikuuta 7 kappaletta, Eksoten taulukosta selviää.

Sairaalahoidossa on 4 koronaviruspotilasta. Sairaalassa hoidettavien määrä oli yhtä pieni 8. maaliskuuta, jolloin Eksote kertoi potilaita olevan 0–5.

Koronavirustilanne on Etelä-Karjalassa leviämisvaiheessa. Epidemian kolme v​aihetta ova​t ​perustaso​, kii​htymisvaihe ja leviämisvaihe.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kertoi viikonloppuna yhteensä 14 koronatartunnasta Etelä-Karjalassa. THL:n koronakartan mukaan maanantaina tapausten määrä kasvoi seitsemällä Etelä-Karjalassa. Yhteensä maakunnassa on varmistunut 991 koronatartuntaa.

Tuoreista tapauksista viisi on todettu Lappeenrannassa ja kaksi Lemillä. Lappeenrannan tartuntojen määrä on nyt 728 ja Lemin 15.

Imatralla koronatartuntoja on varmistettu 152, Luumäellä 12, Parikkalassa 15, Rautjärvellä 7, Ruokolahdella 19, Savitaipaleella 9 ja Taipalsaarella 34.

Päivitetty 12.4. kello 13:31: Lisätty THL:n luvut.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka