Konduktöörien mielenilmaus aiheuttaa häiriöitä perjantain junaliikenteeseen myös Imatralle

Kouvolan konduktöörien mielenilmauksien takia junavuoroja on peruttu perjantaina Helsingin, Joensuun, Imatran ja Kouvolan välillä.

Fintrafficin mukaan lauantaina liikenteen on tarkoitus palata normaaliksi.

VR:n sivujen mukaan aamujuna IC 104 Imatralta Helsinkiin kello 6.02 on perjantaina kuitenkin liikennöinyt normaalisti. IC 3 Helsingistä Joensuuhun kello 10.19 on peruttu, ja matkustajat ohjataan seuraavaan junaan, IC 111 Helsingistä Imatralle kello 17.19 on peruttu koko matkaltaan ja IC 11 Helsinki-Joensuu kello 18.29 on peruttu Kouvolaan asti. Matkustajat ohjataan myöhempiin juniin.

Kouvolasta käsin työskentelevät konduktöörit jäivät perjantaina pois työvuoroista aamulla ja palaavat taas töihin puolilta öin.

VR suunnittelee sulkevansa Kouvolan kaukoliikenteen työpisteen. Yhtiö ilmoitti keskiviikkona aloittavansa yt-neuvottelut, jotka koskevat 27:ää työntekijää Kouvolassa. Yksi heistä on esimies ja loput konduktöörejä sekä kaukoliikennekonduktöörejä.

Taajamajunat Kouvolan ja Lahden sekä Kouvolan ja Kotkan sataman välillä operoidaan tällä hetkellä Kouvolan työpisteen kautta. Jatkossa ne olisivat osa VR:n lähiliikenneyksikköä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka