Liikuntatilojen sulkua jatketaan kahdella viikolla Etelä-Karjalassa

Koronaryhmän arvion mukaan liikuntatilojen suljettuna pitäminen on edelleen välttämätöntä.

Liikuntatilat on pidettävä Etelä-Karjalassa suljettuina 23. huhtikuuta saakka koronatilanteen vuoksi. Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkoi liikuntatilojen sulkua kahdella viikolla.

Määräys koskee julkisia ja yksityisiä liikuntatiloja kuten kuntosaleja, uimahalleja, kylpylöitä, tanssipaikkoja, sisäleikkipuistoja sekä kauppakeskusten yleisiä oleskelutiloja.

Alueellinen koronaryhmä on arvioinut, että liikuntatilojen suljettuna pitäminen on Etelä-Karjalassa edelleen välttämätöntä, aluehallintovirasto kertoo tiedotteessaan.

Suljettavaksi määrättyjä tiloja voidaan käyttää vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan. Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

Tilojen käyttöä yksityiseen toimintaan ei kuitenkaan suositella.

Torstaina annettu päätös on voimassa 15.–23. huhtikuuta välisenä aikana.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronakartan mukaan koronaviruksen ilmaantuvuus on Etelä-Karjalassa 134,6. Ilmaantuvuus on Kymenlaaksossa 147 ja Uudellamaalla 244,4.

Aluehallintovirasto antoi torstaina määräyksen liikuntatilojen sulkemista Kymenlaaksossa, sillä alueen koronatilanne on heikentynyt kahden viime viikon aikana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka