Imatralaisen baarityöntekijän Elina Pirhosen mielestä ravintola-alan kurittaminen tuntuu epäreilulta, kun kaupan hedelmäosastolla voi olla enemmän tunkua kuin ravintolassa – "Baari on paikka siinä missä muutkin"

Lomautuksen aikana Elina Pirhonen kuluttaa aikaa muun muassa ulkoilemalla, ratsastamalla sekä harjoittelemalla agilityä ja tokoa koiriensa kanssa. Tylsäähän tämä on, hän kuvailee. Santeri Tynkkynen

Imatralaisella Elina Pirhosella on takanaan reilut kolme viikkoa lomautusta. Pirhonen työskentelee Imatralla Osmos Cosmos Barin ravintolapäällikkönä. OC Bar laittoi ovensa säppiin 8. maaliskuuta, kun ravintolasulku käynnistyi.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 5 vko 3 €/vko Olen jo tilaaja