Yhdistykset toimivat | Rautjärven SPR aloittamassa henkisen tuen ryhmän toimintaa

Koronasta johtuvat rajoituksetkaan eivät pystyneet estämään SPR:n Rautjärven osastoa pitämästä kevätkokoustaan, sillä kokous toteutettiin etäkokouksena keskiviikkona 24. maaliskuuta. Kevätkokoukseen osallistui yhdeksän osaston jäsentä, mikä on peräti neljännes osaston jäsenmäärästä. Kevätkokouksessa puhetta johti Pentti Joronen.

Sääntömääräiset asiat saatiin käsiteltyä nopeasti. Vuoden 2020 toimintakertomus ja tilinpäätös eivät puheita kirvoittaneet, vaikka kaikki tuli hyväksyttyä yksimielisesti.

Vaikka korona hiljensi jo viime vuonna toimintaa, kokonaan se ei sitä estänyt. Syyskokouksessa kuultiin Katja Bergin mielenkiintoinen esitelmä vankiloissa tapahtuvasta ystävätoiminnasta. Osasto oli mukana myös museotiepäivässä ja minimessuilla. Ystävätoiminta jatkui, joskin kaipaisi vielä vilkastumista.

Kevätkokouksen lopuksi osaston puheenjohtaja Teppo Nurminen saattoi kertoa myös iloisia uutisia. Tälle vuodelle on kaavailtu henkisen tuen ryhmän toiminnan aloittamista. Nyt näyttää jo varmalta, että hanke toteutuu.

Marja Holli

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka