Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran Sotkulammentien putkirikkoa ei saatu korjattua perjantaina – Työt jatkuvat lauantaiaamuna

Vedentulo on katki noin kahdeltakymmeneltä kiinteistöltä, ja vesi tulvii tielle.

Imatralla Sotkulammentiellä on katkesi vesiputki perjantaina iltapäivällä. Putkirikko ja sen korjaus on katkaissut vedentulon noin kahdeltakymmeneltä kiinteistöltä.

Imatran kaupungin tiedotteen mukaan korjaustyöt aloitettiin iltapäivällä, mutta iltakymmeneen jatkuneissa etsinnöissä ei vuotopaikkaa pystytty paikantamaan. Koska routaisen maan rikkominen aiheuttaa äänihaittaa, työt keskeytettiin myöhään illalla.

Korjausurakkaa jatketaan lauantaina aamukahdeksalta.

Tiedotteen mukaan Sotkulammentie 4–6 kohdalla vesi tulvi kadulle ja häiritsi liikennettä.

–Jos mahdollista, kulkua Sotkulammentiellä kannattaa nyt välttää, verkostomestari Kari Mäkelä Imatran Vedeltä sanoo tiedotteessa.

Kiinteistöjen asukkaille, joita vesikatkos koskee, on lähetetty häiriötiedote asiasta. Iltakymmenen jälkeen kiinteistöt saavat vielä ilmoituksen töiden keskeytymisestä yön ajaksi. Tiedotteen mukaan tekstiviestissä on myös ohjeet, kuinka toimia, jos asukkaat tarvitsevat vettä. Vedentarpeesta voi soittaa Imatran veden päivystysnumeroon 020 617 4340.

Liikenne kulkee yhtä kaistaa korjaustöistä johtuen

Korjaustöiden takia liikenne kulkee toistaiseksi Sotkulammentiellä yhtä kaistaa työmaan kohdalla. Mäkelän mukaan toinen kaista pyritään pitämään auki koko korjaustöiden ajan.

Kevät on perinteisesti putkirikkojen aikaa, kun routa liikuttaa pohjamaata sulaessaan. Alkuviikosta Imatralla Meltolassa Kiviportinkadulla oli pieni vuoto, mutta isommilta putkirikoilta on kaupungissa toistaiseksi vältytty.

Kari Mäkelä ennakoi, että tulevien viikkojen aikana putkirikkoja voi tulla useampia.

Juttua muokattu klo 14.06. Täydennetty kauttaaltaan ja lisätty kuva. Klo 23: Putkirikkoa ei saatu korjattua perjantaina, korjaustyöt jatkuvat lauantaina.