Jaakko Hänninen oli Katalonian ympäriajon aika-ajoetapin 143:s – Tulos ei tyydyttänyt ruokolahtelaispyöräilijää, mutta hän näki suorituksessaan valoa

Jaakko Hänninen jäi maalissa etapin voittajasta Rohan Dennisistä jälkeen reilut kolme minuuttia.

Maantiepyöräilijä Jaakko Hänninen oli tiistaina Katalonian ympäriajon aika-ajoetapin 143:s. Hänninen jäi kärjestä jälkeen reilut kolme minuuttia.

Tulos ei tyydyttänyt ruokolahtelaispyöräilijää, mutta hän näki suorituksessaan valoa.

– Tämä oli parempi ajo kuin UAE Tourilla (kauden avauskilpailu Arabiemiraateissa) ja se antaa uskoa. Kun saan myöhemmin aika-ajopyörän kotiin harjoituskäyttöön, niin ajamiseen pitäisi tulla jonkinlainen rytmi, Hänninen sanoi TWD-Länkenin tiedotteessa.

Aika-ajoetapin nopein oli kaksinkertainen aika-ajon maailmanmestari, australialainen Rohan Dennis. Maanantaina ensimmäisen etapin voittanut nuori tanskalainen Andreas Kron ei saanut aika-ajopyöräänsä riittävään lentoon ja jäi kauas kärjestä.

Seuraavaksi Kataloniassa ajetaan kilpailun pisin etappi Canal Olimpic de Caltalunya – Vallter 2000, jolla on pituutta 203,5 kilometriä. Keskiviikon pitkän etapin kruunaa reilun 11 kilometrin loppunousu yli 2 000 metriin.

Tiistain aika-ajon jälkeen Jaakko Hänninen on kokonaiskilpailussa kahden poljetun etapin jälkeen sijalla 153. vajaat 17 minuuttia kärkeä perässä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka