Eksote kertoi kolmesta uudesta koronatapauksesta, THL:n mukaan Lappeenrannassa todettiin kaksi uutta tartuntaa

Suomessa raportoitiin maanantaina 343 koronatartuntaa.

Eksote kertoi maanantaina, että viikonlopun aikana on varmistunut kolme koronatapausta Etelä-Karjalassa. Kai Skyttä

Terhi Kinnunen

Etelä-Karjalassa on viikonlopun aikana varmistunut kolme uutta koronatartuntaa.

Koronatapauksia on nyt todettu maakunnassa yhteensä 332, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) tilannekuvassa sanotaan.

Tuoreimmat tartunnat on merkitty 14. ja 12. helmikuuta kohdalle Eksoten taulukossa.

Sairaalahoidossa on 0–5 potilasta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronakartan mukaan Lappeenrannan koronatartuntojen määrä kasvoi maanantaina kahdella 199:ään. Imatralla tapauksia on ollut 87, Lemillä 5, Luumäellä 9, Parikkalassa 9, Rautjärvellä 6, Ruokolahdella 13, Savitaipaleella 5 ja Taipalsaarella 12. Yhteensä tartuntoja on Etelä-Karjalassa raportoitu 345, THL kertoo.

Koronavirustilanne on Etelä-Karjalan alueella kiihtymisvaiheessa. Epidemian kolme vaihetta ovat perustaso, kiihtymisvaihe ja leviämisvaihe.

Koko maassa 343 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 343 uutta koronatartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana tartuntoja on raportoitu 5 180, mikä on 203 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Viimeisten seitsemän päivän aikana on raportoitu puolestaan 2 693 tartuntaa. Tapauksia on 206 enemmän kuin edellisen viikon aikana. Koko epidemian aikana Suomessa on nyt todettu 50 662 koronatartuntaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Juttua päivitetty 12.30 THL:n tiedoilla.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka