Kuntavaalien ehdokaslistat täydentyivät Imatralla: Airi Aalto siirtyy kristillisdemokraatteihin, kokoomuksella ehdokkaana kaksi poliisia, Heini Vesterinen valitsi SDP:n

Eniten ehdokkaita on kokoomuksella, 47. SDP:llä ehdokkaita on 43. Imatran sinisten taru on loppumassa, syynä ehdokaspula.

Perussuomalaista vuonna 2017 irtautuneen Imatran sinisten taru on loppumassa. Siniset eivät ole mukana kevään 2021 kuntavaaleissa. Syynä on ehdokkaiden puute. – Ei yksinkertaisesti löytynyt ehdokkaita tarpeeksi, perustelee kaupunginvaltuutettu Airi Aalto (sin.). Sinisten kantaviin voimiin lukeutuva Airi Aalto pyrkii Imatran kaupunginvaltuustoon myös tulevissa kuntavaaleissa. Hän on ehdolla nyt kristillisdemokraattien listalla. Aalto kertoo kyselyjä tulleen muistakin puolueista. Valinnan ratkaisi kuntavaaliohjelma, joka on samankaltainen kuin sinisillä. Toinen kynnyskysymys oli se, että Aalto voi olla mukana sitoutumattomana ehdokkaana. Kaikkiaan kristillisdemokraateilla on listoillaan tällä hetkellä kuusi nimeä. Uusia ehdokkaita ovat Aallon lisäksi Janne Hämäläinen ja Arto Pulkkinen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi