Raussilan maamiesseura paistoi festareiden maukkaimmat makkarat — Festariherkut katosivat parempiin suihin reilussa tunnissa

Rämpsälä Curling teamilla oli Makkaraisin meininki, mutta se ei ole ihme, sillä heidän joukkueeseensa kuului muun muassa lääkintävastaava.

Imatran tämänvuotiset Makkarafestit alkoivat puolilta päivin lauantaina. Sen verran herkullisia kyrsiä, kiekouroita ja käyriä tapahtumaan osallistui, että ne olivat kadonneet parempiin suihin jo reilussa tunnissa. Eniten väkeä Inkerinaukiolla oli heti puolilta päivin, makkarajoukkueet kertovat. — Ainakin 3 500 ihmistä täällä oli. Tai sen vähempää ei ainakaan lasketa, toteaa Jukka Moilanen, keittiömestari ja Saimaan ammattikorkeakoulun lehtori. Hän kehitteli Imatran ihme -juhlamakkaran reseptin kahdeksan Karjalan makkaran tuki -yhdistyksessä toimivan makkarankehittäjäkollegansa kanssa. — Juhlamakkaran salaisuus on cayennepippurin määrä. Ja se on tärkeintä, että pippuri on annosteltu vasemmalla kädellä.

Lue lisää aiheesta

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi