”Kyllä sen suussaan tuntee missä on ytyä” —Keltaisesta Habanerosta se alkoi, ja nyt Jarmo Lehtisyrjän kasvihuoneessa kasvavat rivissä maailman tulisimmat chililajikkeet

Mitä ruttuisempi hedelmä, sen tulisempi maku. Polttava kipu yhdistettynä endorfiinien tuomaan mielihyvään on yhdistelmä, joka koukuttaa.

Kaupasta ostettu tulinen Habanero muutti rantasalmelaisen metsäkoneenkuljettaja Jarmo Lehtisyrjän elämän. Miehestä tuli kertaheittämällä intohimoinen chilifani, jolla on nyt oma kasvihuone ja siellä rivissä maailman tulisimmat chililajikkeet Naga Morich, Carolina Reaper, Fatalii Gourmet Jigsaw sekä tietenkin ensirakkaus Habanero.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi