Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisvuoksen ja Etelä-Saimaan eduskuntavaalipaneeli järjestetään tänään tiistaina — Keskustelua voi seurata suorana lähetyksenä verkossa

Uutisvuoksi ja Etelä-Saimaa järjestävät tiistaina eduskuntavaalipaneelin kulttuuritila Nuijamiehessä Lappeenrannassa. Nuijamieheen on kutsuttu keskustelemaan 12 kevään eduskuntavaaleissa ehdolla olevaa eteläkarjalaista poliitikkoa, joita tentataan vaalien polttavista kysymyksistä.

Keskusteluun osallistuvat Hanna Holopainen(vihr.), Johanna Ikävalko(kesk.), Anneli Kiljunen(sd.), Jukka Kopra(kok.), Suna Kymäläinen(sd.), Marja-Leena Leppänen(sin.), Juuso Mustonen(vas.), Jani Mäkelä(ps.), Juha Rantalainen(kd.), Ari Torniainen(kesk.) ja Jukka Vakkila(kok.). Ilpo Heltimoinen(ps.) joutui perumaan osallistumisensa sairastumisen takia ja hänen sijalleen puolueesta tulee Juha Rantakaulio.

Tilaisuuden juontavatUutisvuoksen päätoimittaja Mari Pajari ja Etelä-Saimaan toimittaja Vesa Salminen. Keskustelua kommentoi Etelä-Saimaan politiikan toimittaja Harri Manskinen.

Keskustelutilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuus alkaa tiistaina 26. maaliskuuta kello 17.30, jolloin sadalle ensimmäiselle vieraalle on kahvitarjoilu. Itse keskustelu käynnistyy kello 18. Tilaisuutta voi seurata myös suorana lähetyksenä Uutisvuoksen verkkosivuilla osoitteessa esaimaa.fi.

Kevään eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntaina 14. huhtikuuta. Ennakkoon voi äänestää 3.–9. huhtikuuta.

Vaalikone