Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikonettamme on käytetty jo yli 90 000 kertaa — Etsi itsellesi sopiva ehdokas tästä

Kaakon Viestinnän vaalikone on ollut huippusuosittu kevään aikana, ja käyttötahti on kiihtynyt vaalien lähestymisen ja ennakkoäänestyksen myötä. Vaalikonetta on käytetty jo lähes 92 000 kertaa.

Vaalikoneessa ehdokkaat ovat ottaneet kantaa muun muassa siihen pitäisikö vakaviin rikoksiin Suomessa syyllistynyt ulkomaalainen pitää karkottaa lähtömaahan, pitääkö viinien ja väkevien alkoholijuomien myynti vähittäiskaupoissa sallia, tarvitaanko kouluissa tiukempaa kuria, onko yksityisten terveyspalveluiden lisääntyminen hyvä asia ja pitääkö poliisien määrää lisätä.

Kaakon Viestinnän lehtien lisäksi sama Kaakkois-Suomen vaalipiirin vaalikone on käytössä Imatralaisen ja Lappeenrannan Uutisten nettisivuilla.

Vaalikoneen voit tehdä tämän jutun alla.

Seuraa tarkasti vaalikevättä ja Kaakkois-Suomen poliittisia kuvioita Kaakon Viestinnän lehtien yhteisestä uutiskirjeestä. Kolme kertaa viikossa lähetettävä uutiskirje tuo viiden lehden politiikkasisällöt kätevästi sähköpostiisi. Tilaa uutiskirje tästä.

Vaalikone