Etelä-Karjalassa yhä 18 koronatartuntaa, koko maassa tartuntoja 6 347

Eksoten mukaan sairaalassa ei ole koronaviruspotilaita.

Suomessa on yhteensä 6 347 vahvistettua koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Päivi Tuovinen

STT ja Krista Kierikka

Etelä-Karjalassa ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja. Varmistettujen tartuntojen määrä on 18, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) kertoo.

Eksoten mukaan sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita. Tilanne on rauhallinen ja alueellinen valmius hyvä.

Suomessa 61 uutta tartuntaa

Suomessa on yhteensä 6 347 vahvistettua koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Tartuntoja on tullut eilisen jälkeen tietoon 61 kappaletta.

THL:n mukaan Suomessa on nyt raportoitu 298 koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Tapauksia on tiedossa yksi enemmän kuin eilen.

Koronavirukseen liittyviä kuolintapauksia on eniten todettu Helsingin yliopistollisen keskussairaalaan erityisvastuualueella. Sen piirissä on todettu 244 kuolintapausta. Toiseksi suurin lukumäärä on Kuopion yliopistollisen sairaalan alueella, jossa on 25 kuolintapausta.

Sairaalahoidossa on THL:n mukaan yhteensä 118 potilasta. Tehohoidossa heistä on 29. Kuukauden aikana sairaalahoidossa olevien potilaiden määrä on lähes puolittunut ja tehohoidossa olevien määrä yli puolittunut. Kuukautta aiemmin 17. huhtikuuta sairaalahoidossa oli yhteensä 208 potilasta, joista 73 oli teho-osastolla.

Muokattu 17.5. kello 13.50. Lisätty tietoa koronavirukseen liittyvistä kuolintapauksista ja sairaalahoidossa olevien määrästä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka