Ruokolahdella sijaitseva Kontion leivintupa siirtää kaikki toiminnot uudisrakennuksen, johon tulee uudet juhla- ja keittiötilat – Nykyinen rakennus jää Helena Kallion kotikäyttöön: "Toimintaa on niin paljon, että tämä ratkaisu helpottaa sekä asiakkaita että meitä"

Kontion leivintupaa pyörittävän Helena Kallion mukaan uudisrakennus on iso, mutta tarpeellinen investointi. Arkistokuva. Kanerva Jalarvo

Ruokolahden Salosaaressa sijaitsevan Kontion leivintuvan pihapiiriin on nousemassa uudisrakennus. Yrittäjä Helena Kalliokertoo, että 150 neliömetrin suuruiseen rakennukseen tehdään uusi juhlatila ja keittiö. Lisäksi sinne rakennettaan varastotilaa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 5 vko 3 €/vko Olen jo tilaaja