Imatran yhteislukio siirtyy etäopetukseen – Kuntosalit suljetaan ja yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta laitetaan tauolle

Imatralla koulujen liikuntatilat eivät enää ole loppuvuodesta seurojen tai muiden koulun ulkopuolisten tahojen käytettävissä.

Etelä-Karjalan siirtyminen koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen tuo muutoksia Imatran kaupungin toimintoihin, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Isompia muutoksia on toisen asteen siirtyminen etäopetukseen. Imatran yhteislukiossa opiskelijat ja henkilökunta aloittavat etäopetuksen maanantaina 7. joulukuuta.

Hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujalakertoo tiedotteessa, että myös harrastustoimintaan tulee muutoksia.

─ Harrastamiseen tulee maksimiryhmäkoon ohella rajoituksia siten, että koulujen liikuntatilat eivät enää ole loppuvuodesta seurojen tai muiden koulun ulkopuolisten tahojen käytettävissä.

Myös yli 20-vuotiaiden harrasteryhmien kokoontuminen kielletään kaupungin kaikissa kulttuuri- ja liikuntatiloissa.

– Valitettavasti myös kuntosalit suljetaan, koska niissä ei ole noudatettu toivotulla tavalla aiemmin koronaohjeita, Kujala sanoo.

Tapahtumatoimintaan rajoitteita

Uutisvuoksi on kertonut nettisivuillaan jo aiemmin tiistaina, että Teatteri Imatran esitykset perutaanloppuvuodeksi. Myös kulttuuritalo Virran konsertiton joulukuulta peruttu.

Eksote tiedotti kiihtymisvaiheeseen siirtymisestätiistaina maakunnallisen covid-ryhmän kokouksen jälkeen.

Kaikki yli 20 hengen kokoontumiset maakunnassa on kielletty. Yksityistilaisuuksiin saa osallistua enintään kymmenen henkilöä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka