Etelä-Karjalassa varmistui keskiviikkona yksi uusi koronatartunta – Tapauksia: Imatra 29, Ruokolahti 5, Rautjärvi 5

Imatralla on kirjattu nyt 29 koronatartuntaa.

Kuvituskuva. Vesa Vuorela

Ilkka Pohjalainen ja STT–STT

Etelä-Karjalassa on varmistunut keskiviikkona yksi uusi koronatapaus. Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin sivujen mukaan maakunnassa on epidemian aikana kirjattu nyt yhteensä 149 varmistettua koronatartuntaa.

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronaseurannan mukaan Rautjärvellä on nyt varmistettuja tapauksia 5 koko epidemian ajalta. Samassa lukemassa ovat Parikkala, Ruokolahti, Savitaipale ja Taipalsaari. Luumäellä tartuntoja on kirjattu 6, Imatralla 29 ja Lappeenrannassa 91. Lemillä viiden raja ei ole ylittynyt, eli sitä ei näy THL:n seurannassa.

Etelä-Karjalan alueellinen COVID-19 tilannekuvaryhmä on todennut tiistaina 1.12. ylimääräisessä kokouksessa, että koronavirusepidemia on Etelä-Karjalan alueella nyt kiihtymisvaiheessa.

Sairaalaohoidossa on Eksoten alueelta alle viisi potilasta. Sairaanhoitopiiri ei ilmoita tarkkaa lukua, jos potilaita on alle viisi.

Suomessa on raportoitu 420 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 5 947 tartuntaa, mikä on 2 942 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Silloin raportoitiin 3 005 tartuntaa.

Koronaviruksen ilmaantuvuusluku Suomessa viimeisten kahden viikon ajalta on hieman yli 101 koronatapausta sataatuhatta asukasta kohden.

Yhteensä koronavirustartuntoja on raportoitu 25 882.

Uutista päivitetty kello 14 THL:n tiedoilla.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka