Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mansikkalan koulukeskuksen oppilaalla paljastui koronatartunta keskiviikkoiltana – Karanteenia altistuneille ei ehditä määräämään, kaupunki tavoittelee oppilaiden huoltajia

Joitakin luokkia suositellaan jäämään pois koulusta.

Mansikkalan koulukeskuksen oppilas on saanut koronatartunnan, Imatran kaupunki kertoo tiedotteessa.

Sen mukaan joitakin luokkia suositellaan jäämään pois koulusta.

Imatran kaupunki sai keskiviikkona illansuussa tiedon, että yksi Mansikkalan koulukeskuksen alaluokkien oppilas on todettu koronapositiiviseksi.

Tartunta-altistus on mahdollista luokilla 2A, 2B, 2D ja 3B. Näiden luokkien oppilaiden suositellaan jäävän kotiin siihen asti, kunnes asiasta tiedetään lisää.

Lisäksi tartuntariski on olemassa myös luokilla 1B, 4M ja 4C, sillä he ovat oleilleet samoissa tiloissa tartunnan saaneen tai altistuneiden kanssa.

Luokkien oppilaiden huoltajat voivat harkintansa mukaan ilmoittaa lapsensa poissaolosta torstaille ja perjantaille. Opettajat välittävät koulutehtävät Wilman välityksellä.

Myös muilla alakoulun oppilailla on mahdollisuus samaan, jos tilanne huolettaa vanhempia. Huoltajien tulee tehdä välittömästi poissaoloilmoitus Wilman kautta.

Eksote ei ehdi määrärä karanteenia

Yleensä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote määrää tässä tilanteessa karanteenin altistuneille, mutta nyt tätä ei keskiviikkoillan aikana ehditä tekemään, kaupunki kertoo tiedotteessa.

Eksote ei myöskään ehdi tavoitella heti keskiviikkona altistuneita. Tämän vuoksi kaupunki tavoittelee altistuneiden oppilaiden huoltajia soittamalla tai Wilman välityksellä keskiviikkoillan aikana.

Iltapäivätoiminta jatkuu niiden osalta, jotka osallistuvat opetukseen torstaina.

Uutista on päivitetty kello 21, poistettu tarkka altistumisajankohta.