Etelä-Karjalassa 11 koronatartuntaa pitkän viikonlopun aikana – THL:n mukaan tuoreimmat tartunnat on todettu Imatralla

Maanantaina varmistuneita koronatartuntoja oli yhteensä 252.

Etelä-Karjalassa on varmistunut 11 koronavirustartuntaa uudenvuoden pyhien aikana. Arkistokuva. Joonas Tapaninen

STT–STT ja Terhi Kinnunen

Etelä-Karjalassa on uudenvuoden pyhien ja maanantain välisenä aikana varmistunut 11 koronavirustartuntaa.

Tartuntoja on nyt maanantaina päivitetyn Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) tilannekuvasivun mukaan yhteensä 252 kappaletta, kun niitä viime vuoden viimeisenä päivänä oli 241 kappaletta.

Tartuntoja on kirjattu Eksoten taulukkoon 2. tammikuuta yksi, kaksi 1. tammikuuta, 31. joulukuuta kolme, neljä uutta tartuntaa 30. joulukuuta ja yksi uusi 29. joulukuuta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronakartan mukaan Etelä-Karjalassa on nyt todettu 260 koronatapausta. Se on kaksi enemmän kuin sunnuntaina. Nämä kaksi uutta koronatartuntaa on todettu Imatralla, jossa yhteenlaskettujen tartuntojen määrä on nyt 71.

Lappeenrannassa koronatartuntoja on todettu 143, Luumäellä 7, Parikkalassa 5, Rautjärvellä 6, Ruokolahdella 12, Savitaipaleella 5 ja Taipalsaarella 9. Lemi puuttuu listalta, sillä THL kertoo koronatartuntojen määrän vain niistä kunnista, joissa tartuntoja on varmistettu viisi tai enemmän.

Koko maassa 147 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 147 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2 028 tartuntaa vähemmän kuin niitä edeltävien kahden viikon aikana.

Yhteensä koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 36 919.

Taudin ilmaantuvuusluku on nyt noin 62 tartuntaa sataatuhatta asukasta kohden.

Päivitetty 4.1. kello 12.38, lisätty THL:n luvut.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka