Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Älytöntä kehittää linnuille parveilupaikkaa laivalaiturin viereiseen niemeen – Paikka on mitä upein Vuoksen varrella

Kyllä kiukuttaa tämä roskaaminen! Lyhyen kotikatumme ojasta löytyi jonkun kehvelin tuoma roskapussikasa. Valtakunnallinen Miljoona roskapussia -kampanja kehottaa meitä osallistumaan siivoustalkoisiin eikä heittelemään roskia katujen ja teitten varsille. Imatran väki, ei roskata luontoa, kerätään roskapusseja ja osallistutaan kampanjaan!

Voisiko tuonne Saareksiinmäen liikenneympyrään maalata taas ne kaistaviivat, jos se vaikka auttaisi kuljettajia hahmottamaan, kuinka ympyrässä ajetaan omalla kaistalla? Kuka keksi laittaa kaksikaistaisen ympyrän, kun 99 % kuskeista ajaa ympyrässä päin hel****ä!! Voisiko joku opastaa tumpelokuskeja? Tai opettaa heille liikennemerkit?

On aivan älytöntä kehittää linnuille parveilupaikkaa laivalaiturin viereiseen niemeen. Paikka on mitä upein kohta Vuoksen varrella, mutta puolen kesän jälkeen inhottavasti hanhien jätöksissä koko alue. Lintujen syöttäminen olisi syytä kieltää kyseisessä paikassa. Alueen roskikset voisi myös kesäaikaan tyhjentää useimmin.

Nykyiset toimittajat ja tv-juontajat menevät pitämään lähetyksiin keskenään hauskaa, katsojia ei naurata. "Mies tulee räkänokastakin, ei tyhjän naurajasta."

Kiitos erittäin joustavasta ja hyvästä palvelusta 19.–20.4. Imatran hammashoidon henkilökunta, kiitos ystävällisyydestä.

Törkeän hölmöä tulla tupakkasauhuille toisten parvekkeen alle, jolloin kaasut tupruaa toisten hallinta-alueelle. Äly hoi, onko sitä?

Kiitos Teatteri Imatran Kari Kinnarille näyttämövuosista! Kiitos myös nuorten ohjaamisesta, muun muassa break dance -opetuksesta ja urheilullisena esimerkkinä toimimisesta. Onnea eläkepäiville!

Kiitos Ketterä, oli taas loistava kausi elää teidän kanssanne. Nimim. Vuoksen kiekkofanilaine