Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Miten päättäjät saataisiin tuomaan esiin Imatran erityislaatuisuutta? – Vääräntalon silhuetti vähintään säilytettävä

Entisen kaupunginjohtajan lausunnot eivät anna mitään lisäarvoa millekään.

Nuorten urosten valtataistelu. Toisella taustalla vaikutusvaltainen nainen. Toiselle suuret sympatiat kaupunkilaisilta! Nimim. Veronmaksaja

Jos Kolmen Ristin kirkko joskus vuosikymmenien päästä saadaan kuntoon, niin mitä sillä/siellä sitten aiotaan tehdä?

Miksi iso leikkipuisto tehdään Karhumäelle? Eivät lapsiperheet pääse sinne ilman omaa autoa. Mikä ihmeen vimma on viedä kaikki sinne syrjään? Pitäisi olla keskustassa.

Tietääkö kukaan mitä tarkoittaa sanonta "se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa"! Äitivainaa sanoi usein niin.

Täyttä asiaa 15.3. Uutisvuoksessa, Anu Huttunen. Miten päättäjät saataisiin tuomaan esiin Imatran erityislaatuisuutta? Vääräntalon silhuetti vähintään säilytettävä. Tiuruniemen kohtalo sapettaa. Voisiko sitä käyttää elokuvien kulissina?

Kiitos Anu Huttunen hienosta kirjoituksesta (UV 15.3.). Ihan kuin olisin itse kirjoittanut, olen NIIN samaa mieltä. Ja urheilutalo Mansikkalaan!

Vähäinenkin uskottavuus ja luottamus kaikkiin puolueisiin katoaa, kun katsoo vaalitenttiä: päällekkäin huutamista ja sättimistä. Ei vakuuta ketään kuulijaa.

Imatrankosken keskustan kehittämisestä on turha puhua niin kauan, kun Mitra hallinnoi niitä keskustan liikekiinteistöjä, jotka sillä on kirjanpidossaan. Sen ylläpitämä vuokrataso kehottaa yksinkertaisesti ajamaan yrittäjät pois keskustasta tai lopettamaan yritystoiminnan. Tässä kaupungissa vähät välitetään yksityisten yritysten toimintamahdollisuuksista. Raha kyllä kelpaa uppoavan Mitra-laivan pelastamiseksi.

Imatran ja Lappeenrannan alueen poliiseilla olisi varaa parantaa käytöstään. Nimim. Mielensä pahoittanut.

Kannatti katsoa ja kuunnella Ykkösaamun viisaan presidenttimme selvitys tämän hetkisestä etenemisestä Natoon. Muiden on turha ruveta spekuloimaan asiaa.