Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Olisko lipsahtanu yks nolla liikaa juttuun Mitran johtajalla, kun kertoi asuntojen remontteihin käytetyn viime vuonna 850 000 euroa?

Kyllä meidän täytyy uimahalli pitää nykyisellä paikallaan, eikä rankaista Urpalaista hyvästä tutkimuksesta. Nimim. 70 v

Ihana esitys näyttelijä Ulla-Maija Järnstedtin Spoonface Steinberg -monologin viimeinenkin näytös.

Pääministeri ei ole kotona viihtyvä. Punainen matto ja media, se on jotain. Aika kova tyyli.

Käyttäydyin epäasiallisesti, ylireagoin ja käytin ala-arvoista kieltä sunnuntaina 12.2. iltapäivällä ABC-huoltoasemalla. Haluan pyytää anteeksi kaikilta asianomaisilta. En todellisuudessa ole sellainen mulkero, jonka vaikutelman tilanteesta saattoi saada. Käytökseeni on neurologiset syynsä. Nim. Hävettää ja kaduttaa

Kiitokset taas Teatteri Imatra ja Timo Rissanen tähtihaastattelusta, kiitos Aku Hirviniemi. Tarinankerrontaperinteen vaalimista parhaimmillaan.

Olisko lipsahtanu yks nolla liikaa juttuun Mitran johtajalla, kun kertoi asuntojen remontteihin käytetyn viime vuonna 850 000 euroa. Missähän se näkyy? On niin valtava summa! Ihmettelee yksi asukkaista.

Eikö riitä, että lemmikit ja asukkaat, jotka eivät tykkää paukkeesta ja ilotulitteista, saavat kärsiä vuodenvaihteessa. Voisivatko päättäjät sanoa myös EI? Juhlat onnistuvat myös ilman pauketta. Nim. OIKEUKSIA myös eläimille